Tv-inspektion

Tv-inspektion - Få identificeret problemet nu!

Hurtigt, nemt og effektivt

Nogen af de mest almindelige årsager til kloakproblemer er bl.a. rødder, rotter og regnvand. Har du en mistanke om en skade, stoppet afløb, eller på din kloaks tilstand, så få foretaget en tv inspektion for at få en vurdering af omfanget på din skade, og derved få bugt med problemet hurtigst muligt. 

En af de største udgifter ved kloak skader, er ikke at tage hånd om problemet i tide! Vores samarbejdspartnere udfører en professionel tv-inspektion af kloakkens tilstand, og afslutter med en fyldestgørende tilstandsrapport. Ved hjælp af en tv inspektion kan vi finde ud af, hvad problemet er, hvor problemet er placeret, og finde en løsning hurtigt, nemt og effektivt. Hos Kloakmand er der ingen opgave, der er for stor eller lille! Få 3 uforpligtende tilbud herunder

autoriseret kloakmester

Hvad er en tv-inspektion?

En tv inspektion er en simpel men effektiv måde, at bese kloaksystemer. Det er en af de mest benyttede metoder, fordi det er en præcis og nutidig arbejdsgang til, at identificere og lokalisere de problemer der måtte være i kloaknettet.  

Via et lille kabelført kamera kan tv-operatøren filme og tage billeder af kloaksystemet, så man tydeligt kan se hvor, og hvad problemet er. Ved en sådan inspektion sikrer du, at der kun graves, når det er yderst nødvendigt. Som regel viser optagelserne, at problemerne nemt kan løses ved eksempelvis friskæring af rødder eller kloakspuling.

Kloak tv inspektion kan anvendes til utrolig mange opgaver, som kan være svære at bekæmpe uden, at tilse kloakken først. Nedslidte og beklumrede kloakker kan have store og dyre konsekvenser for en ejendom.

Hvad kan en tv-inspektion afsløre?

Følgende problemer kan findes ved en kloak tv-inspektion:

Har du en skade på dit kloaksystem er det umuligt at identificere, medmindre det graves op. 

Her er det klart en fordel at få sådan en inspektion, hvor du efterfølgende modtager en tilstandsrapport over de identificeret skader, som dernæst kan repareres. 

Vores samarbejdspartnere udfører en tv-inspektion som en del af deres kloakservice. 

tv-inspektion kloak
tv inspektion kloak

Hvad koster en tv-inspektion?

En tv-inspektion behøver slet ikke at koste det hvide ud af øjnene!

Hos Kloakmand.dk har vi de bedste autoriserede kloakmestre, som alle er i intern konkurrence med hinanden. Dette sikrer dig den skarpeste pris på lige netop DIN kloakopgave. Derudover får du forskellige bud så vi garanterer dig for, at alle unødvendige omkostninger er skåret fra.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtigt overblik over det du søger

100% uforpligtende tilbud

Få fikset din kloakopgave før end siden! Kloakarbejde bliver kun dyrere, hvis det ikke bliver taget hånd om hurtigst muligt.

Indhent et tilbud