Kloakrensning

Hold dit kloaksystem rent

Undgå uforudsete overraskelser.

Kloakrensning kan udføres i erhvervs og private sammenhænge, og kan dække over adskillige opgaver. 

I al sin simpelhed betyder kloakrensning at få renset dit kloaksystem, afløb, faldstamme m.m., så dit spildevand frit kan passere kloaksystemet.

Slamsugning eller kloakspuling kan således være metoder til at holde dit kloaknet rent, og derved undgå uønskede overraskelser. Tv-inspektion er en typisk måde at identificere en stoppet kloak på, som bliver udført først. Når årsagen er fundet, er en eventuel kloakspuling eller slamsugning det næste skridt, medmindre der kræves særlige reparationer. Hos Kloakmand kan du få 3 uforpligtende tilbud på bl.a. en kloakrensning og tv-inspektion, og selv vælge din autoriseret kloakmester.

Gør det selv

Ønsker du at forebygge en stoppet kloak eller udsætte din næste kloakrens, findes der flere forskellige tips og tricks du selv kan benytte.

Som en start, kan sund fornuft hjælpe dig langt hen ad vejen – rens dit afløbsfilter regelmæssigt, lad vær med at hælde fedtstoffer som eksempelvis stegefedt og fritureolie i vasken, og undgå at smide store objekter i toilettet.

Vi har samlet flere tips til, hvordan du kan vedligeholde, og forebygge mod stoppet kloak og afløb under kloakservice

kloakrensning

Vidste du at?

Slip for besværet, spar omkostninger og få en grundig kloakrensning

Et stoppet toilet, eller en vandlås i udu kan man som regel selv fikse, men nogle gange er problemet mere kompleks end som så.

Dette er heldigvis intet problem for vores autoriseret kloakmestre!
Det vigtigste er, at man tager hånd om problemerne inden, eller når, de dannes for at undgå yderligere skader, og ekstra omkostninger.

Sørg for, at din kloakrensning bliver håndteret af en autoriseret kloakmester! Kaster du dig ud i opgaven selv, eller får en ukvalificeret person til at udføre en kloakrensning med spuling af kloak, kan dette føre til langt større skade end gavn.

Det kan altså blive en dyr fornøjelse – derfor anbefaler vi ALTID at vælge en autoriseret kloakmester. Hos Kloakmand har vi samlet de dygtigste i branchen lige her!

kloakrens
slamsugning

Hvornår har du brug for en kloakrensning?

At forebygge kloakrensning kan være en fordel, inden problemet hober sig op, og bliver til en større og dyrere reparation. Men hvornår har du egentligt brug for en kloakrens?

Vil toilettet ikke skylle ud, er din vask ofte stoppet, kan badet eller vaskemaskinen ikke aflede vandet, eller lugter det? – Ja, så er det ofte en kloakrensning der skal til. Problemet kan dog nemt kommes til livs med en grundig kloakspuling eller slamsugning.

Vores dygtige kloakmestre er professionelle og erfaren med det rette udstyr til, at få bugt med lige netop dette. Er der brug for yderligere reparationer, er det lovpligtigt at få disse udført af en autoriseret kloakmester.

Er du i tvivl, eller bliver der ved med at være problemer med dine afløb, så få fat i en autoriseret kloakmester. Kun fejl- og skadefri afløbssystemer sikrer dig mod rotter. Jo hurtigere der bliver taget hånd om eventuelle skader, jo bedre. Vores samarbejdspartnere kan udføre alt fra kloakrensning, tv-inspektion, stoppet afløb og meget mere.

Nedenfor kan du nemt og hurtigt beskrive dit kloakproblem, og modtage 3 uforpligtende tilbud af dygtigste i branchen.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtigt overblik over det du søger

100% uforpligtende tilbud

Få fikset din kloakopgave før end siden! Kloakarbejde bliver kun dyrere, hvis det ikke bliver taget hånd om hurtigst muligt.

Indhent et tilbud