Strømpeforing

Måske er strømpeforing løsningen
dit kloakproblem?

Hvad er en strømpeforing?

Strømpeforing har trods navnet ikke noget med fødder at gøre. Det er en metoder hvor den erfarne kloakmester fører en “strømpe” ind i de gamle og utætte kloakrør. Strømpen som er lavet af polyester, bliver pustet op, så den fylder rørende ud. Derefter størkner den, og vupti! – Et nyt rør opstår inde i det gamle rør.

Metoden er smart fordi den bryder med de traditionelle metoder for renovering af kloakken, hvor opgravninger og nedrivninger ofte er nødvendige.

slamsugning

Hvorfor strømpeforing?

Med strømpeforing slipper du for besværet med en totalrenovering af kloakken. Det er ikke alle kloakker som kan få strømpeforing. Hvis der bliver taget hånd om problemet med kloakken i god tid, er der en god chance for at der kan blive lavet strømpeforing. 

Har du derfor en mistanke om at dine kloakrør er slidte, kan de være en god idé at få en professionel kloakmester ud og foretage en vurdering af dine rørs tilstand.  

Strømpeforing af faldstammer

Hvis du bor i en etageejendom kan strømpeforing af faldstammer være en god idé. Det er ofte dyrt og tidskrævende at skulle renovere faldstammerne i en etageejendom. Det skyldes at der skal åbnes op ind bagved køkkenskabe eller bag fliser på badeværelserne i samtlige etager. 

Med strømpeforing af faldstammer undgår i dette. Princippet er det samme som strømpeforing af kloakrør. 

slamsugere

Spar penge med strømpeforing

Som du nok allerede nu kan regne ud, er strømpeforing en langt billigere løsning end almindelig renovering af rør. Det giver derfor god mening af undersøge tilstanden på rørene og spørge kloakmesteren om strømpeforing er en mulighed.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtigt overblik over det du søger

100% uforpligtende tilbud

Få fikset din kloakopgave før end siden! Kloakarbejde bliver kun dyrere, hvis det ikke bliver taget hånd om hurtigst muligt.

Indhent et tilbud