Kloakrenovering

Hvornår skal man have en kloakrenovering

Det er vigtigt at have en vedligeholdt kloak. Der er ikke alle husejere der er klar over det, men kloakken er dit ansvar. Og hvis ikke den vedligeholdes, kan der eksempelvis springe et rør, ubudne gæster i form af rotter at indfinde sig eller rødderne i jorden kan trænge ind i røret.
 
Hvis først der er sket skade på rørene, kan det være at der er behov for at du tilkalder en autoriseret kloakmester, til at se på dem. J E Hansen Entreprenør, kan blandt andet hjælpe med dette. 
slamsugning

Tegn på problemer med kloakken

Nogle typiske tegn på at der kunne være behov for en form for kloak renovering bl.a. følgende:
 
Tilstoppede afløb – Oplever du at afløbene på badeværelset eller bryggerset ikke vil tage vandet ind? Så kan det være et tegn på at kloakken er stoppet til og så bør du ringe efter en professionel fagmand.
 
Ubehagelig lugt – Når kloakken tilstoppes, er det ofte begrundet af slam, fedt- og sæberester der har ophobet sig. Disse kan give slemme lugtgener. 
 
Rotter – Ingen ønsker at have rotter på grunden. De lever desværre rigtigt godt i kloakkerne og gnaver i rørene. Undgå skadedyrene og at de laver skade på dit kloaksystem.

Hvad indgår i en kloakrenovering?

Der er ikke en endegyldig måde at renovere en kloak på. Det afhænger meget af hvilken tilstand kloakken er i og hvilket problem kloakmestrene møder, når de foretager en TV-Inspektion. 
 
I nogle tilfælde kan man løse problemet ved at foretage en grundig kloakrensning. Et tegn på dette behov kan fx være hvis vandet i vask og afløb løber over. Med denne metoder spules kloakken ren for diverse skidt og snavs og i flere tilfælde er dette nok.
 
Hvis der er brud på selve kloakrøret, måske i forbindelse med rotter, kan en strømpeforring løse problemet. I mange tilfælde kan dette ske helt uden opgravning. Her indsætte en for for strømpe, der pustes op og hærdes. Det danner en slags rør inde i kloakrøret og lukker derfor for revner eller huller.
 
I alvorlige tilfælde kan en reel udskiftning af kloakrøret være nødvendig. Her er det vigtigt at du har kontaktet en erfaren og autoriseret kloakmester, da det er disse der må udføre et sådan job.

Hurtigt overblik over det du søger

100% uforpligtende tilbud

Få fikset din kloakopgave før end siden! Kloakarbejde bliver kun dyrere, hvis det ikke bliver taget hånd om hurtigst muligt.

Indhent et tilbud