Strømpeforing København

Strømpeforing kan være løsningen
dit kloakproblem

Hvad er en strømpeforing?

Strømpeforing handler på ingen måde om fødder eller fodtøj. Det er derimod en metode, hvorpå en dygtig kloakmester kan føre en “strømpe” ind i de gamle og utætte kloakrør. Strømpen, som er lavet af polyester, bliver pustet op, så den fylder rørende ud. Derefter størkner den, og et nyt rør danner sig inde i det gamle rør. 

Det er ofte dyrt og tidskrævende at skulle renovere faldstammerne i en etageejendom. Det skyldes at der skal at murværket skal åbnes inde bagved køkkenskabene eller bag fliser på badeværelserne i samtlige etager. Med strømpeforing af faldstammer undgår i dette. Princippet er det samme som strømpeforing af kloakrør. 

slamsugning

Hvilke fordele er der ved at få strømpeforing i København?

Ved at få fortaget en strømpeforing, undgår du for besvær og problemer med en totalrenovering af kloakken. Det er ikke alle kloakker i København som kan få strømpeforing. Hvis der bliver taget hånd om problemet med din kloak i ordentlig tid, er der en stor chance for at du kan få lavet en strømpeforing. 

Især i større byer, som København, kan det grundet pladsmangel og besværlige konstruktioner være besværligt at fortage strømpeforinger. Hvis du bor i en etageejendom, såsom en lejlighed i København, kan strømpeforing af faldstammer være en god idé.

Find en autoriseret kloakmester til en strømpeforing i København

Har du derfor en mistanke om at dine kloakrør er slidte, er det vigtigt ikke selv at prøve at løse problemet. Problemer med rør er komplicerede at ordne, og kan i værste fald skade røret yderligere. Det  er en god idé at få autoriseret kloakmester ud og foretage en vurdering af dine rørs tilstand, og om hvorvidt en strømpeforing er mulig i din bolig, hvis du bor i København eller en anden større by.

slamsugere

Spar penge med strømpeforing i København

Hvis du skal have lavet en strømpeforing i København, kan du spare penge, da en strømpeforing er et billigere alternativ til en almindelig renovering af rør. Det kan derfor give god mening at kontakte en kloakmester for at høre, om en strømpeføring er mulig i din bolig.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtigt overblik over det du søger

100% uforpligtende tilbud

Få fikset din kloakopgave før end siden! Kloakarbejde bliver kun dyrere, hvis det ikke bliver taget hånd om hurtigst muligt.

Indhent et tilbud